EtusivuHuolto ja palvelut › Muut palvelut

Muut palvelutTarjoamme  sinulle rahanarvoisia etuja ja palveluja
Auton ostamisen, omistamisen ja ylläpidon voi Toyota-palveluiden avulla tehdä huomattavan helpoksi. Autamme mm. rahoitusjärjestelyissä ja vakuutusasioissa. Toyota Huolenpitosopimuksella puolestaan katat autosi kaikki pakolliset määräaikaishuollot sekä luonnollisen kulumisen aiheuttamat huollot ja korjaukset, jotka eivät kuulu normaalin takuun piiriin.

Toyota Huolenpitosopimus tarkoittaa huolettomia kilometrejä
Huolenpitosopimus määrittelee kokonaispaketin ja kiinteän kuukausimaksun. Sen ansiosta tiedät tarkasti etukäteen, kuinka paljon auton hankinta, omistaminen ja ylläpito Sinulle kuukaudessa maksavat. Sopimus tehdään uuden Toyotan oston tai viimeistään sen luovutuksen yhteydessä. Sopimus tehdään määräajaksi ja ennalta sovitulle ajokilometrimäärälle esimerkiksi 3 vuotta / 45 000 kilometriä (vähintään 1 vuosi / 15 000 km ja enintään 3 vuotta / 150 000 km).

Toyota Rahoitus
Autosi hankinta ei jää rahasta kiinni, sillä Toyota Rahoitus tarjoaa aina tarpeisiisi sopivan yksilöllisen rahoituksen. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja ja turvallisia rahoitusmuotoja. Sopimuksen teet suoraan sen Toyota-liikkeen kanssa, mistä autosi hankit.

Tutustu Toyota Rahoituksen sivuihin.

Toyota Vakuutus – aina oikea liikkumisen turva
Toyota Vakuutus tarjoaa monipuolisen ja kattavan turvan Toyota-autoilijoille. Se sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Vakuutus kattaa autosi ja kaikki autoon asennetut alkuperäiset merkkikohtaiset valinnaisvarusteet, tavanomaiset lisävarusteet sekä jälkiasennetun viihde-elektroniikan ja navigaattorilaitteet. Laaja kattavuus sisältää myös mm. pysäköintiturvan, joka korvaa ilman bonusmenetystä esimerkiksi pysäköintialueilla syntyvien kolhujen korjaukset 200 € omavastuulla. Toyota Vakuutus on saatavana oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin, vain Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Toyota Rahoituskasko alkaen 38 € /kk
Kun rahoitat autosi Toyota Finance Finland Oy:ssä, esimerkiksi Toyota Jousto -rahoituksella, saat siihen halutessasi edullisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä. Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla.

Katso Toyota Rahoituskaskon hinta haluamallesi mallille Toyota Jousto -rahoituslaskurissa.

Toyota Jousto -laskuri

Toyota Korjaamoluotolla hallitset huollon ja korjauksien kustannuksia
Ennakoitavissa olevat autoilun kulut ovat olennainen osa mukavaa omistajuutta. Isot, yllättävät menot saattavat sotkea talouden pitkäksi aikaa. Toyota Korjaamoluotto on Toyota Rahoituksen tarjoama edullinen, mukava ja elämää helpottava ratkaisu. Sen avulla saat jaksotettua menoerät tasaisesti koko sopimuskaudelle. Toyota Korjaamoluotolla voit rahoittaa mm. huolto-, korjaus-, rengas- tai lisävarustekustannuksia. Luottoajan pituutta säätämällä saat kuukausierät juuri sinulle sopiviksi.

Toyota-huollon henkilökunnalta saat lisätietoa ja tarjouksen Toyota-huollon, korjauksen tai varusteiden rahoittamisesta Toyota Korjaamoluotolla.
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje